Cròniques 30 Set: Bon cap de setmana per començar!

by / dimecres, 04 octubre 2017 / Published in CH Llavaneres, Equips, Sènior Atlètic, Sènior Femení, Sènior Masculí

Gran cap de setmana per encetar la temporada oficial 2017-18 amb dos triomfs dels sèniors masculins que començaven la lliga de 2a i 4a Catalana.

2a Catalana: Martorell 30-32 Llavaneres-Caldes d’Estrac

El primer equip s’estrenava a 2a Catalana en una pista complicada, però va saber resoldre el duel amb la primera victòria de la temporada. Un triomf molt treballat per part de tot l’equip.

Gran inici de partit (6-10 al quart d’hora). Un temps mort local els va fer reaccionar i al descans s’estava en 16-18. A la represa es va anar mantenint el control i es va acabar guanyant un partit difícil, que s’havia afrontat amb baixes i que en va portar més al llarg del partit.

Van jugar: Joan Maymó (9 aturades) i Carlos del Viejo (10 aturades) porters; Miki Martínez, Albert Castelló (3, 1 de p.), Quique Sàenz (3), Jordi Gomà (3), Sergi Tria (10, 3 de p.), Javi Moncada (3), Jordi Camins (5), Dani Puerto (3), Àlex Gomà, Eloi Illa i Adrià Burniol (2).

4a Catalana: Llavaneres Caldes d’Estrac Atlètic 21-16 Claret

L’equip de 4a va començar amb victòria ben treballada. Es va començar bé (5-2), però fins al descans es van fallar molts xuts i el porter visitant va aturar molt i a mig partit s’estava en 7-9. A la represa tot anava igual (11-13). Però la defensa va anar agafant força i això va permetre córrer i es va capgirar el marcador (17-13) i ja es va controlar fins al final.

1aJ_Atletic

Van jugar: Joan Maymó i Carlos del Viejo (1 gol); Dani Puerto (5), Eric Serra (2), Pablo Sànchez (3), Adrià Burniol (1), Teo Holguin (2, 1 de p.), Lluís Pou (1), Albert Caylà (2, 1 de p.), Arnau Lobato (2), Albert Núñez (2), Xavier Gallemí.

Sènior Femení. Amistós: S.E.Palautordera 34-36 Llavaneres Caldes d’Estrac

Gran últim test del nostre femení abans de començar la temporada oficial.

SEP_Femeni_amistos

Deixa un comentari

TOP