Crònica 16-18 des: Bon cap de setmana per tancar un gran 2017!

by / dimecres, 20 desembre 2017 / Published in CH Llavaneres, Sènior Atlètic, Sènior Femení, Sènior Masculí

Abans de Nadal tocava tancar les competicions amb un cap de setmana intens, amb tres victòries i un empat, dels nostres equips sèniors.

Llavaneres Caldes d’Estrac 31-28 Parets B
Es trenca la mala ratxa

DRMa5w3W4AIFLv6

El sènior A va aconseguir un triomf necessari, després de tres derrotes seguides. I no va ser fàcil perquè a la primera part la defensa no va estar bé. L’equip paretà va tenir quasi sempre el control i va arribar al descans amb 16-17 favorable.

A la represa la defensa llavanerenca va estar millor, pressionant més, i tot i tenir dificultats per frenar el pivot visitant només va encaixar 11 gols. A falta de deu minuts es va aconseguir un avantatge de quatre gols que es va saber gestionar bé fins al final.

Van jugar: Carlos del Viejo i Joan Maymó porters; Javi Moncada (1), Guillem Fàbregas (2), Jordi Gomà (3), Sergi Rodríguez (8), Eloi Illa, Sergi Tria (6), Àlex Gomà, Albert Castelló (3), Miqui Martínez (5), dani Puerto (2), Adrià Burniol (1), Sergi Tomè.

Vilablareix 30-33 Llavaneres Caldes Atlètic
Bona victòria i s’allarga a 6 partits la ratxa sense perdre

El sènior Atlètic es va desplaçar a la pista del penúltim classificat on va sumar dos punts importants que el mantenen en zona d’ascens directe.

DRQWQpNXkAA2YBO

L’equip, en un ambient una fred, va sortir molt concentrat en defensa, amb Joan Maymó molt bé al darrere, i corrent al contraatac, i amb bons atacs posicionals tant contra la 6:0 com contra la 5:1 local. De seguida es va obrir forat que va augmentar sobretot al tram final de la primera part arribant al descans amb un 11-18 favorable.

A la represa la diferència va pujar als 8 gols (13-21), però hi va haver una certa relaxació, amb errades en els xuts, i l’equip gironí (que té tres jugadors de força qualitat) no va cedir i va anar reduint la diferència i a falta de dos minuts es va posar a un sol gol (30-31). Un gol de Pau Montserrat i un altre de Marc Gazzé, amb aturada de Joan Maymó (la darrera de les 23 que va fer) van posar la sentència.

Van jugar: Joan Maymó porter; Uri Martínez (3), Marc Gazzé (4), Pau Montserrat (9), Pablo Sànchez (1), Adrià Burnol (5), Sergi Tomé (2), Dani Puerto (3), Albert Núñez (4), Teo Holguín (2).

Llavaneres Caldes 32-21 Ascó-Mora
Cornellà 23-23 Llavaneres Caldes

Victòria divendres i empat dissabte

DRMbf4SX4AA-HeV

Les noies van jugar i guanyar divendres el partit ajornat amb l’Ascó B-Móra la Nova. Un partit molt complet des de l’inici, en el qual les noies de Bernat Batlle van superar el conjunt ebrenc amb solvència i sobretot amb una gran primera meitat.

L’endemà, van acusar una mica l’esforç, però van aconseguir refer-se d’un mal inici (8-4 advers) per acabar remuntant i salvant un punt a la visita a Cornellà.

Deixa un comentari

TOP