Cròniques 2 des: Alegria del femení i gran debut de l’aleví a Caldes

Repassem els resultats d’un cap de setmana on va destacar el gran triomf del femení a la pista del líder i la bona estrena de l’aleví de l’Escola que jugava per primer cop al pavelló de Caldes.

1a Catalana Fem: Terrassa 23-27 Llavaneres Caldes d’Estrac
Reacció majúscula per guanyar a la pista del líder invicte

El nostre femení necessitava una alegria i va aconseguir-ho al camp del líder encara invicte, un Terrassa que ens havia derrotat a casa en partit amistós i en partit de lliga. Un triomf que esperem que serveixi per seguir anant cap amunt, i que vam dedicar al Xevi Espígul que aquest no va poder ser amb l’equip.

10aJ_Femení_Terrassa

Van jugar: Mercè Espígul, portera; Roser Mitjans, Irene Chiva, Maria Blanco, Núria Gil, Diana Gomà, Jana Corcobado, Júlia Soler i Ester Vico; entrenades pel Bernat Batlle.

2a Catalana Masc: Llavaneres Caldes d’Estrac 21-23 Cornellà
No hi ha rival petit

Està clar que en aquest grup no hi ha rival petit. El Cornellà arribava 5 punts per sota dels nostres i en zona de descens, però va venir amb la lliçó ben apresa i va treballar molt bé en defensa i van tenir una gran actuació del seu porter a darrere, contra el qual van topar moltíssims xuts de l’equip local que va tenir molt poc encert. Perquè de fet es va defensar bé i en atac es va moure bé per superar la pressionant defensa visitant però es van fallar una trentena de xuts, molts d’ells de clars. Així és difícil guanyar. Caldrà rectificar perquè diumenge hi ha una altre partit complicat a la pista de l’OAR Gràcia B.

Senior_amb_Alevi

El primer equip masculí amb els petits de l’Escola

Van jugar: Joan Maymó i Carlos del Viejo porters; Miki Martínez (1), Albert Castelló (1), Sergi Tria (1), Àlex Gomà (1), Guillem Fàbregas (4), Quiqeu Sàenz (1), Eloi Illa, Javi Moncada (3), Jordi Gomà (2), Sergi Rodríguez (6), Pablo Sànchez i Adrià Burniol (1).

4a Catalana Masc: Llavaneres Atlètic 27-23 Fornells Júnior
No va ser fàcil, però l’equip ja és segon

10aJ_Fornells

L’equip de 4a va començar molt bé (8-2), però l’equip gironí va anar tancant la defensa i tot i que a la porteria hi havia un jugador no habitual en aquesta posició va anar aturant i al descans la diferència era de només un gol (12-11). A la represa es va treballar bé en defensa i en atac es van trobar és forats a la defensa visitant i al final es va poder guanyar sense patir.

Van jugar: Joan Maymó i Carlos del Viejo porters; Marc Gazzé, Pablo Sànchez (3), Adrià Burniol (6), Pau Montserrat (2), Dani Puerto (4), Albert Núñez (1), Albert Caylà (6), Sergi Tomé (3), Uri Martínez (1), Teo Holguin (1), Xavier Gallemí.

Resultats dels equips de base:

Juvenil Masculí 9-33 Sant Cugat C
Escola d’Handbol Aleví 10-6 JH Malgrat

Caldetes_Malgrat

L’equip aleví de l’Escola d’Handbol va estrenar la pista de mini-handbol al Pavelló de Caldes d’Estrac i ho va fer amb un gran partit en el qual van estar acompanyats de molts familiars que van fer que la graderia mostrés un gran aspecte. La jornada a més va ser rodona, ja que l’equip va guanyar el seu partit davant dels amics del JH Malgrat.

Partit_Malgrat_5
Partit_Malgrat_2 Partit_Malgrat_3 Partit_Malgrat_4

Deixa un comentari

TOP