Debuten tots els equips de base amb ganes i bon joc!

Aquest cap de setmana ja han debutat els tres equips de base, dos al CEVO (benjamí i infantil masculí) i un a la Federació Catalana (el juvenil masculí). Una primera jornada es pot considerar satisfactòria pels tres equips que comencen la temporada amb il·lusió.

Esportivament s’ha saldat amb un triomf (el Benjamí ha guanyat 12-4 al Mataró Puerto), i dues derrotes però fent bons partits. Cal destacar el bon paper de l’infantil masculí, en un grup de nois que debutaven a pista sencera perdent només 19-24 contra el Montmeló.

Per la seva banda, el Juvenil masculí ha aguantat molt bé tot el partit a Les Franqueses, però finalment ha caigut contra un equip més nombrós i que ha acabat el partit més sencer (27-19).

Amistós del sènior

El sènior femení s’ha desplaçat a Terrassa per acabar la posta a punt de cara a l’inici de lliga Sarrià en un partit que ha servit per donar minuts a les noves incorporacions. Les nostres han guanyat 18-21. El debut de les noies serà el pròxim diumenge a casa a les 12h contra la UE Sarrià, un dels equips més forts del grup.

Deixa un comentari

TOP