El sènior femení també sap patir per guanyar (24-22)

by / dilluns, 10 novembre 2014 / Published in CH Llavaneres, Sènior Femení

El primer equip femení va guanyar aquest diumenge 9-N a l’Handbol Palautordera en un partit molt disputat i vibrant. D’aquesta manera sumen quatre punts en tres partits jugats, mantenint-se ben a prop de la part alta de la classificació liderada pel potent Cardedeu.

El d’aquest diumenge ser un partit amb moltes alternatives. Després d’un bon inici local, les del Baix Montseny van refer-se i van arribar a agafar una renda de tres gols (8-11), que en un bon tram final es va saber neutralitzar per marxar al descans amb empat a 11.

A la segona meitat la iniciativa va ser de les maresmenques, però sempre amb rendes curtes. A falta de deu minuts un parell de contraatacs van posar el 22-18 que semblava que podia portar a un final més o menys tranquil, però “el Palau” no es va rendir i va arribar a empatar el marcador a falta de cinc minuts. Però es va saber patir, i amb un parell de gols en moments claus i dues aturades de la Gisela –juntament amb les exclusions rebudes per les visitants– es va poder decantar la balança al nostre favor.

CH Llavaneres Maresmeweek 24-22 Handbol Palautordera

CH Llavaneres MaresmeWeek: Gisela Peláez (11 aturades), portera; Irene Chiva (3 gols), Mònica Torrellas (4), Júlia Soler (4), Diana Gomà (3), Clara Weisweiler (3), Amanda Benktib (2), Núria Palacios (2), Paula Soler (1), Marta Gonzalvo (1), Martina Farnés (1), Elisenda Terrado i Àurea Martínez.

Cal destacar que per primer cop es va haver de fer convocatòria ja que hi havia fins a setze noies disponibles. De les nouvingudes ja van poder debutar l’Elisenda Terrado i l’Àurea Martínez, mentre que ho faran ben aviat la Petra Riera i la Núria Xaubet.

Deixa un comentari

TOP